De Interket Groep investeert wederom in Digitaal

De Interket Groep, behorend tot één van de grootste groep drukkerijen van zelfklevende etiketten in Europa, met vestigingen in Duitsland, Zweden, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland, zet het ambitieuze investeringsprogramma voort door wederom in de Nederlandse vestiging te investeren en wel in de nieuwste digitale HP Indigo 8000 pers, waarmee de concurrentie met UV flexo in het middensegment kan worden aangegaan. De pers is half oktober geïnstalleerd en 2de helft november volledig operationeel. Na eerder te hebben geïnvesteerd in MPS UV Flexo drukpersen, één ERP (Cerm) systeem voor de gehele groep, in Nederland eveneens in een HP Indigo 6800 voor snel te leveren en kleine oplages etiketten, verstevigt de Interket Groep hiermee zijn marktpositie en breidt deze uit.

De Nederlandse vestiging, levert sinds 1979 (eerder onder de naam Etiflex), zelfklevende etiketten, banderollen, folie en linerless etiketten voor met name de markt in FMCG in Nederland, maar ook in België en Duitsland.
Interket bv, gevestigd in Ommen beschikt over Offset, UV Flexo en sinds januari 2016 met de HP Indigo 6800 pers ook over digitale techniek. Hieraan is dus per oktober 2017 de HP Indigo 8000 toegevoegd.

Interket bv kan blanco maar ook kwalitatief hoogwaardige 8 kleuren etiketten leveren, eventueel genummerd, tevens behoren meerlaagse etiketten en het bedrukken van folie tot de mogelijkheden en kunt u ook voor aanverwante artikelen zoals printlinten bij Interket bv terecht. Sinds 2016 is Interket bv niet alleen FSC gecertificeerd, maar tevens High Risk BRC gecertificeerd. Dit geeft Interket bv nog meer mogelijkheden in binnen- en buitenland om te leveren aan ‘Food’ gerichte bedrijven.

Naast de uitbreiding op het gebied van machines en de toetreding van 4 drukkers om de flexibiliteit te borgen, zijn er, om het contact met klanten en toekomstige klanten te intensiveren en hiermee de servicegraad te verhogen, in 2017 een binnen- en een buitendienst medewerker aangenomen. Voldoende ingrediënten dus aanwezig om een kwalitatief hoogwaardige speler te blijven in de verpakkingsmarkt.

www.interket.nl; tel 0031 (0) 529-45 13 26